joi, 29 martie 2012

Plimbarile lungi sperie astenia de primavara

Astenia de primavara ne atinge, intr-un fel sau altul  pe toti, deoarece organismul uman e meteo- dependent. Dureri de spate, migrene, nevoie de somn, proasta dispozitie si deprimare sunt doar cateva efecte ale nesuferitei astenii. Cu toate acestea, odata cu venirea primaverii responsabilitatile noastre cresc, zilele sunt mai lungi si necesita mai multa energie, fiind nevoie de noi activi.




Asadar, nu te lasa prada asteniei- mananca sanatos, socializeaza, relaxeaza-te, fa bai lungi si spumoase si aromaterapie, asculta muzica buna, fa-i cat mai multe surprize persoanei iubite sau indragosteste-te, dormi cate o ora dupa-masa, pentru a avea energia necesara si bea cate un ceai verde. 


Dar, cele mai importante sunt plimbarile in aer liber. Prelungeste-ti drumul spre casa prin parc, iesi cu familia la o plimbare seara, iesi dupa-masa impreuna cu prietenii la o inghetata la gelateria nou-deschisa din centru. Povesteste cu iubitul tau cum ti-a fost ziua, plimbandu-va pe aleile din apropierea casei, unde florle abia ce au inceput sa se deschida. Evita autobuzele, chiar daca asta inseamna sa te trezesti mai devreme, deoarece sunt foarte aglomerate in aceasta perioada, iar proasta dispozitie iti va spori.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu