vineri, 30 martie 2012

Surprinde-ti barbatul !

Nu uita sa fii o iubita grozava, in aceasta primavara, iar daca nu esti indragostita- ar fi cazul sa te indragostesti, fiindca primavara este ideala pentru o idila. 

Invita-l Sambata diminiata la cafea. Alege o cafenea fantoma de pe langa gara- inventeaza ca ai citit ca s-a deschis una interesanta in zona. 

Ai grija sa nu intarzii... asta il va enerva destul de tare. Cand va intalniti, ia-l de mana, saruta-l si urcati-va in primul tren. Mergeti si beti cafeaua in  primul oras unde este tren de diminiata, schimbati putin aerul si admosfera. Va fi o cafea delicioasa, alaturi de cineva special si veti tine minte acea zi multa vreme.






Daca este adeptul meciurilor , in seara meciului zapaceste-l sa mearga cu tine la opera, iar cand va intalniti...surpriza, mergeti, de fapt, la meci, tu rezervand, din timp, cele mai bune bilete si avand pregatite jetoanele pentru bere si chipsuri. 

Daca este un impatimit al concertelor, trebuie sa mergi, cat de curand cu el in celalalt capat al tarii, la un concert traznet. Asadar, incepe sa strangi bani.

Daca este un copil mai mare si inca e pasionat de jocurile pe calculator, urmareste pe siteurile de specialitate lansarea jocului Diablo 3. Va fi jocul anului si, daca esti atenta, il poti gasi la oferta. Impacheteaza-l frumos cu un ambalaj plin de floricele si invita-l la o cina la restaurantul chinezesc. Ofera-i cadoul bestial, urandu-i o primavara fericita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu